De Reflector in Human Design

Wat onwijs leuk dat je deze pagina bezoekt. Is je Human Design reis net begonnen of verdiep je je al een tijdje in jouw Human Design?

Op deze pagina ontdek je meer informatie over jouw Human Design type.

Wat is een Reflector?

Slechts 1% van de mensheid zijn Reflectors. Dat maakt dat zij het meest zeldzame Human Design type zijn. Reflectors zijn de spiegels van andere mensen, en ook de waarnemers van de transformatieprocessen van deze mensen.

Wat de Reflector uniek maakt is dat zij alle centrums open hebben in hun Human Design. Open of ongedefinieerde centrums nemen makkelijk de energie van anderen met gedefinieerde centrums over en versterken dit. Dat maakt dat zij mooie spiegels zijn voor de mensen om hun heen.

De strategie van de Reflector is 'een maancyclus wachten'. Dit is meteen ook hun autoriteit. Werken, voelen en beslissingen nemen door het volgen van deze cyclus wijst de Reflector de weg door het leven en in hun bedrijf.

Wil je meer leren over de basis van Human Design? Wil je weten wat al die figuurtjes, cijfers en woorden betekenen van je chart? Wil je begrijpen waar jouw Human Design chart over gaat? Ik heb een uitgebreide Human Design Masterclass gecreƫerd waar ik je stap voor stap meeneem door de Basics van (jouw) Human Design.

Wat is een Reflector

Jij als Reflector in jouw bedrijf

Reflectors zijn van nature de observators en de wijze waarnemers. Zij kunnen anderen echt tot op de punt komma vertellen waar het mis gaat of waar juist heel goed gaat. Zij zijn letterlijk open en ongefilterd in hun waarneming.

Voor jou als Reflector is belangrijk om de cyclus van de maan te leren kennen en volgen. Alles in jouw bedrijf zou een cyclus van 28 dagen mogen zijn. Bijvoorbeeld een lancering, een cursus of een traject.Ā 

Natuurlijk kan een traject of cursus uit meer dan 28 dagen bestaan, maar het is belangrijk om dit dan meerdere cyclussen te laten zijn. Omdat je heel gevoelig bent zijn alle fases waarin de maan zich bevinden in deze 28 daagse cyclus voor jou voelbaar.

Om een succesvol bedrijf te creƫren en runnen als Reflector is het nodig om verschillende verdienmodellen te hebben in je bedrijf. Reflectors zijn non-energy types in Human Design. Dat betekent dat jij je regelmatig moe kunt voelen of verwijdert kunt voelen van jezelf.

Dit laatste kan komen omdat je door alle open centrums in je design een spons kunt zijn voor andermans energieƫn. Tijd die je alleen doorbrengt is voor jou heel belangrijk. Dit is ook een reden om meer verdienmodellen in te richten voor je bedrijf. Zodat je goed kunt zorgen voor jouw bijzondere energie.

Wil je meer leren over het leven en ondernemen als Reflector? Ik nam er een gave podcast over op. Deze podcast kun je direct beluisteren.

Leven en Ondernemen als Manifesting Generator

Wist je dat...

Dat de Reflector het meest mysterieuze Human Design type is. Alle Reflectors hebben alle centrums ongedefinieerd (open) in hun design. De grootste wijsheid zit verborgen in je ongedefinieerde centrums. En laat dat nou bij Reflectors uit alle 9 de centrums komen.

Tip: De omgeving waar jij je in bevindt, dus ook waar je werkt en met wie, bepaald het succes in je bedrijf als Reflector. Zorg er daarom altijd voor dat de omgeving waar je werkt echt goed en upliftend voor je voelt. šŸ˜€

Wil je meer leren over hoe het is om te ondernemen als Reflector? Waar de kansen liggen en hoe je deze van nature kunt 'zien'? Wil je weten hoe jij magnetisch wordt voor je ideale klanten? En hoe je meer vanuit flow, plezier en rust onderneemt? Ik heb een speciale Masterclass ontwikkeld voor "De Reflector in Business".

Human Design Secrets voor Ondernemers

Er zitten zoveel waardevolle geheimen verborgen in jouw Human Design om jouw business succesvol te laten groeien. En dat zonder trekken, duwen en trucjes. Als je jouw natuurlijke ritme ontdekt en gaat volgen creƫer je een leven en een bedrijf dat 100% aansluit bij wie jij bent.

Vraag jij je wel een af:

  • Welke authentieke marketing strategie(en) past het beste bij mij?
  • Welke fijne klanten passen het beste bij mijn design?
  • Is mijn huidige aanbod wel afgestemd op wat mijn jouw Human Design past? (de opbouw en het verdienmodel)

Dan is de 'Human Design Secrets' cursus voor ondernemers echt iets voor jou!

Je leert op een laagdrempelige manier jouw Human Design goed kennen, om dit vervolgens te gaan vertalen naar je bedrijf. Ook leer je in deze cursus hoe je de beste samenwerkingen aangaat met zowel klanten als bijvoorbeeld een fijn teamlid.