De Projector in Human Design

Wat onwijs leuk dat je deze pagina bezoekt. Is je Human Design reis net begonnen of verdiep je je al een tijdje in jouw Human Design?

Op deze pagina ontdek je meer informatie over jouw Human Design type.

Wat is een Projector?

Ongeveer 20% van de mensen die deze aardbol bewandelen, vallen onder het Human Design type Projector. Zij zijn de gidsen en de visionairs van deze tijd.

Met de energetische shift die nu bezig is in de wereld, en doorloopt tot 2027, zijn Projectors meer en meer aan het transformeren naar de rol van gids of begeleider.

Hun zachte open energie is heel toegankelijk en maakt direct verbinding met andere mensen via het G-centrum. Dat maakt dat veel Projectors makkelijk in omgang zijn.

De strategie van de Projector is 'wachten op de uitnodiging'. Het is voor een Projector vaak niet handig om ongevraagd advies te geven. Zij zijn ontworpen om 'uitgenodigd' te worden door het leven en anderen. Wachten zij hier niet op dan kunnen zij best wat weerstand ervaren van anderen mensen.

Wil je meer leren over de basis van Human Design? Wil je weten wat al die figuurtjes, cijfers en woorden betekenen van je chart? Wil je begrijpen waar jouw Human Design chart over gaat? Ik heb een uitgebreide Human Design Masterclass gecreƫerd waar ik je stap voor stap meeneem door de Basics van (jouw) Human Design.

Projector

Jij als Projector in jouw bedrijf

Projectors zijn van nature ontzettend goed in systemen. Dat kunnen technische systemen zijn om onderdelen in het bedrijf te automatiseren, maar ook bijvoorbeeld marketing systemen en strategieƫn. Daarnaast zijn zij erg goed in het duidelijk begeleiden van andere mensen. Hier kan ook een systeem, stappenplan of methodiek inzetten.

Jij bent hier om anderen, en jezelf, te begeleiden, te gidsen en om jouw visies te delen. Jij hebt heel snel in de gaten hoe iets beter en anders kan. Vaak zijn dit visies die anderen (nog) niet helemaal kunnen zien en voelen.Ā 

Maar houd vol! Mensen gaan jij jou echt wel begrijpen en zien!

Om een succesvol bedrijf te creƫren en runnen als Projector is het nodig om verschillende verdienmodellen te hebben in je bedrijf. Projector zijn non-energy types in Human Design. Dat betekent dat jij je regelmatig moe kan voelen. Dan is het heel belangrijk om je rust te pakken. Dit is ook een reden om meer verdienmodellen in te richten. Het succes van jouw bedrijf hangt af van jouw energie.

Wil je meer leren over het leven en ondernemen als Projector? Ik nam er een gave podcast over op. Deze podcast kun je direct beluisteren.

Wat is een Generator in Human Design?

Wist je dat...

Dat Projectors het meest gevarieerde Human Design type is. Alle Projectors hebben misschien wel dezelfde strategie in hun design, maar hoeveel energie je hebt als Projector en hoe jij het beste met de wereld kunt communiceren is sterk afhankelijk van de gedefinieerde en ongedefinieerde centrums in jouw design. De ene Projector heeft bijvoorbeeld Ć©Ć©n of meerdere motorcentrum gedefinieerd en een andere niet.

Tip: Omdat Projectors zo ontzettend van elkaar kunnen verschillen is het voor jou heel belangrijk om jouw autoriteit goed te leren kennen, snappen en inzetten. Neem de tijd om dit goed eigen te maken.

Wil je meer leren over hoe het is om te ondernemen als Projector? Waar de kansen liggen en hoe je deze van nature kunt 'zien'? Wil je weten hoe jij magnetisch wordt voor je ideale klanten? En hoe je meer vanuit flow, plezier en rust onderneemt? Ik heb een speciale Masterclass ontwikkeld voor "De Projector in Business".

Human Design Secrets voor Ondernemers

Er zitten zoveel waardevolle geheimen verborgen in jouw Human Design om jouw business succesvol te laten groeien. En dat zonder trekken, duwen en trucjes. Als je jouw natuurlijke ritme ontdekt en gaat volgen creƫer je een leven en een bedrijf dat 100% aansluit bij wie jij bent.

Vraag jij je wel een af:

  • Welke authentieke marketing strategie(en) past het beste bij mij?
  • Welke fijne klanten passen het beste bij mijn design?
  • Is mijn huidige aanbod wel afgestemd op wat mijn jouw Human Design past? (de opbouw en het verdienmodel)

Dan is de 'Human Design Secrets' cursus voor ondernemers echt iets voor jou!

Je leert op een laagdrempelige manier jouw Human Design goed kennen, om dit vervolgens te gaan vertalen naar je bedrijf. Ook leer je in deze cursus hoe je de beste samenwerkingen aangaat met zowel klanten als bijvoorbeeld een fijn teamlid.