De Manifestor in Human Design

Welkom en wat fijn dat je deze pagina bezoekt. Is je Human Design reis net begonnen of verdiep je je al een tijdje in jouw Human Design?

Op deze pagina ontdek je meer informatie over jouw Human Design type.

Wat is een Manifestor?

Een klein percentage van de wereldbevolking is een Manifestor. Slechts 9%. Manifestors zijn hier om nieuwe dingen te initiƫren en andere mensen te helpen mooie transformaties te maken.

Voor Manifestors is het heel belangrijk om hun creatieve spurts of urges te volgen die afgewisseld worden met rust periodes. In deze creatieve periodes kunnen zij bergen werk verzetten.

Manifestors zijn bedoelt om impact te maken. Dit 'impact maken' heeft voor een Manifestor twee kanten. Aan de ene kant hebben zij het nodig om impact te maken, om voldoening te ervaren, en aan de andere kant maken zij impact door hun gesloten aura. Dat maakt dat zij onbedoeld mensen kunnen afstoten.

De strategie van de Manifestor is 'informeren en initiƫren'. Eigenlijk is de strategie 'initiƫren', maar omdat Manifestors helemaal kunnen opgaan in hun creativiteit en direct (groots) actie kunnen ondernemen, help het informeren hun om de weg vrij te banen door anderen te laten weten waar zij mee bezig zijn. Dit gaat niet overigens niet over toestemming moeten vragen.

Wil je meer leren over de basis van Human Design? Wil je weten wat al die figuurtjes, cijfers en woorden betekenen van je chart? Wil je begrijpen waar jouw Human Design chart over gaat? Ik heb een uitgebreide Human Design Masterclass gecreƫerd waar ik je stap voor stap meeneem door de Basics van (jouw) Human Design.

Manifestor

Jij als Manifestor in jouw bedrijf

Als Manifestor in Business wil je impact maken en jouw (grootse) creatieve urges volgen. Deze urges wisselen zich af met rust periodes en deze mag je net zo serieus nemen als je creative urges. Een afspraakvrije week gaat je daarbij ondersteunen.

Jij bent hier om te creƫren, te initiƫren en te transformeren. Jij bent hier om prachtige dingen neer te zetten die er nog niet zijn en die de wereld nodig heeft.

Om een succesvol bedrijf te creƫren en runnen als Manifestor is het nodig om verschillende verdienmodellen te hebben in je bedrijf. Ook om je dagen niet helemaal vol te proppen. Je hebt geen sacraal gedefinieerd centrum in jouw Human Design. Dat betekent dat je extra goed voor je energie moet zorgen.

Wil je meer leren over het leven en ondernemen als Manifestor? Ik nam er een gave podcast over op. Deze podcast kun je direct beluisteren.

Leven en Ondernemen als Manifesting Generator

Wist je dat...

Dat Manifestors vroeger de leiders, koningen en keizers waren. Deze rol is door de energetische shift, die nu aan het opkomen is in de wereld en loopt tot 2027, aan het veranderen. De rol van de Manifestor is nu om andere mensen te helpen transformeren. Dit gaat voornamelijk over spirituele -en persoonlijke ontwikkeling.

Tip: Het kan heel spannend zijn om iets te creĆ«ren dat er nog niet iets. Zeker op het gebied van transformatie en ontwikkeling. Vertrouw nu meer dan ooit op je innerlijke leiding. Want die leider zit nog steeds (energetisch) in jou! šŸ˜‰

Wil je meer leren over hoe het is om te ondernemen als Manifestor? Waar de kansen liggen en hoe je deze van nature kunt 'zien'? Wil je weten hoe jij magnetisch wordt voor je ideale klanten? En hoe je meer vanuit flow, plezier en rust onderneemt? Ik heb een speciale Masterclass ontwikkeld voor "De Manifestor in Business".

Human Design Secrets voor Ondernemers

Er zitten zoveel waardevolle geheimen verborgen in jouw Human Design om jouw business succesvol te laten groeien. En dat zonder trekken, duwen en trucjes. Als je jouw natuurlijke ritme ontdekt en gaat volgen creƫer je een leven en een bedrijf dat 100% aansluit bij wie jij bent.

Vraag jij je wel een af:

  • Welke authentieke marketing strategie(en) past het beste bij mij?
  • Welke fijne klanten passen het beste bij mijn design?
  • Is mijn huidige aanbod wel afgestemd op wat mijn jouw Human Design past? (de opbouw en het verdienmodel)

Dan is de 'Human Design Secrets' cursus voor ondernemers echt iets voor jou!

Je leert op een laagdrempelige manier jouw Human Design goed kennen, om dit vervolgens te gaan vertalen naar je bedrijf. Ook leer je in deze cursus hoe je de beste samenwerkingen aangaat met zowel klanten als bijvoorbeeld een fijn teamlid.