De Manifesting Generator in Human Design

HĆØ wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Is je Human Design reis net begonnen of verdiep je je al een tijdje in jouw Human Design?

Op deze pagina ontdek je wat fijne inside information over jouw Human Design type.

Wat is een Manifesting Generator?

Zo'n 33% van de wereldbevolking is een Manifesting Generators. Zij zijn hier om, samen met de Generators, de energie van de wereld te upliften.

Voor een Manifesting Generator is het heel belangrijk om werk doen dat zij leuk vinden en waar zij graag dagelijks mee bezig zijn. Dit werk is verbonden met hun passie(s). Ook zijn Manifesting Generators graag met verschillende projecten tegelijkertijd bezig.

Manifesting Generators zijn vaak echte vakspecialisten en voelen een diepe verbinding met het werk waar zij goed in zijn.

De strategie van een Manifesting Generator is 'wachten om te reageren, visualiseren en informeren'. Deze strategie heeft 3 onderdelen, omdat andere mensen hun niet makkelijk kunnen bijhouden. Deze strategie zorgt ervoor dat de weg wordt vrijgebaand en dat de Manifesting Generator kan gaan als een speer.

Wil je meer leren over de basis van Human Design? Wil je weten wat al die figuurtjes, cijfers en woorden betekenen van je chart? Wil je begrijpen waar jouw Human Design chart over gaat? Ik heb een uitgebreide Human Design Masterclass gecreƫerd waar ik je stap voor stap meeneem door de Basics van (jouw) Human Design.

Manifesting Generator

Jij als Manifesting Generator in jouw bedrijf

Als Manifesting Generator in Business wil je doen waar je enthousiast van wordt. Ook heb jij het nodig om snel te kunnen schakelen en stappen over te slaan. Jouw sacrale centrum geeft duurzame levensenergie af dat alleen tot z'n recht komt daar waar jij voldoening uit haalt. Dagelijks!

Jij bent hier om je visies te delen, te bouwen, te creƫren en het werk te doen. 'Lekker bezig zijn' is een hele krachtige uitspraak voor jou als ondernemer. En het liefst met verschillende projecten tegelijkertijd.

Om een succesvol bedrijf te creƫren en runnen als Manifesting Generator is het nodig om regelmatig 'echte' interactie of connectie te hebben met je klanten. Daar 'reageert' jouw sacrale centrum op. Een bedrijf dat volledig is ingericht op passieve inkomstenstromen is voor een Manifesting Generator niet handig.

Wil je meer leren over het leven en ondernemen als Manifesting Generator? Ik nam er een gave podcast over op. Deze podcast kun je direct beluisteren.

Leven en Ondernemen als Manifesting Generator

Wist je dat...

Dat niet alle Manifesting Generators multipassionist zijn. Dat ligt aan de thema's van de gedefinieerde kanalen en centrums in hun design.

Al kunnen zij wel ontzettend snel handelen als zij in actie komen en stappen overslaan.

Tip: Onthoud dat de rest van de wereld niet zo snel kan schakelen als jij. Zij hebben het wel nodig om de tussenliggende stappen te volgen. šŸ˜‰

Wil je meer leren over hoe het is om te ondernemen als Manifesting Generator? Waar de kansen liggen en hoe je deze van nature kunt 'zien'? Wil je weten hoe jij magnetisch wordt voor je ideale klanten? En hoe je meer vanuit flow, plezier en rust onderneemt? Ik heb een speciale Masterclass ontwikkeld voor "De Manifesting Generator in Business".

Human Design Secrets voor Ondernemers

Er zitten zoveel waardevolle geheimen verborgen in jouw Human Design om jouw business succesvol te laten groeien. En dat zonder trekken, duwen en trucjes. Als je jouw natuurlijke ritme ontdekt en gaat volgen creƫer je een leven en een bedrijf dat 100% aansluit bij wie jij bent.

Vraag jij je wel een af:

  • Welke authentieke marketing strategie(en) past het beste bij mij?
  • Welke fijne klanten passen het beste bij mijn design?
  • Is mijn huidige aanbod wel afgestemd op wat mijn jouw Human Design past? (de opbouw en het verdienmodel)

Dan is de 'Human Design Secrets' cursus voor ondernemers echt iets voor jou!

Je leert op een laagdrempelige manier jouw Human Design goed kennen, om dit vervolgens te gaan vertalen naar je bedrijf. Ook leer je in deze cursus hoe je de beste samenwerkingen aangaat met zowel klanten als bijvoorbeeld een fijn teamlid.