De Generator in Human Design

Wat onwijs leuk dat je deze pagina bezoekt. Is je Human Design reis net begonnen of verdiep je je al een tijdje in jouw Human Design?

Op deze pagina ontdek je wat mooie inside information over jouw Human Design type.

Wat is een Generator?

Generators nemen zo'n 37% in van de wereldbevolking. Zij zijn hier om de energie van de wereld naar een hoger niveau te brengen.

Het is belangrijk dat Generators werk doen dat zij leuk vinden en waar zij graag dagelijks mee bezig zijn. Dit werk is verbonden met hun passie(s).

Generators zijn vaak echte vakspecialisten en voelen een diepe verbinding met het werk waar zij goed in zijn.

De strategie van een Generator is 'wachten om te reageren'. Met deze strategie leren zij zichzelf goed kennen én doordat zij zichzelf goed kennen wordt hun strategie effectiever.

Wil je meer leren over de basis van Human Design? Wil je weten wat al die figuurtjes, cijfers en woorden betekenen van je chart? Wil je begrijpen waar jouw Human Design chart over gaat? Ik heb een uitgebreide Human Design Masterclass gecreëerd waar ik je stap voor stap meeneem door de Basics van (jouw) Human Design.

Human Design Generator

Jij als Generator in jouw bedrijf

Als Generator in Business wil je doen waar je enthousiast van wordt. Jouw sacrale centrum geeft duurzame levensenergie af dat alleen tot z'n recht komt daar waar jij voldoening uit haalt. Dagelijks!

Jij bent hier om te bouwen, te creëren en het werk te doen. 'Lekker bezig zijn' is een hele krachtige uitspraak voor jou als ondernemer. 

Om een succesvol bedrijf te creëren en runnen als Generator is het nodig om regelmatig 'echte' interactie te hebben met je klanten. Daar 'reageert' jouw sacrale centrum op. Een bedrijf dat volledig is ingericht op passieve inkomstenstromen is voor een Generator niet handig.

Wil je meer leren over het leven en ondernemen als Generator? Ik nam er een gave podcast over op. Deze podcast kun je direct beluisteren.

Wat is een Generator in Human Design?

Wist je dat...

Dat Generators regelmatig toe zijn aan een next level in hun werk? Dit zijn periodes waarin alles saai lijkt te zijn.

Herken jij dat ook?

  • Je hebt het gevoel dat je een plateau hebt geraakt
  • Je voelt dat je niet meer verder groeit
  • Je ervaart geen progressie meer in je jezelf, in je werk en in je leven
  • Je voelt je leeg

Deze periodes kunnen ongemakkelijk zijn, maar zijn onderdeel van het versterken van je Generator energie.

Tip: Blijf je strategie en autoriteit volgen. Er is altijd energie aanwezig om je naar je next level te begeleiden. 😉

Wil je meer leren over hoe het is om te ondernemen als Generator? Waar de kansen liggen en hoe je deze van nature kunt 'zien'? Wil je weten hoe jij magnetisch wordt voor je ideale klanten? En hoe je meer vanuit flow, plezier en rust onderneemt? Ik heb een speciale Masterclass ontwikkeld voor "De Generator in Business".

Human Design Secrets voor Ondernemers

Er zitten zoveel waardevolle geheimen verborgen in jouw Human Design om jouw business succesvol te laten groeien. En dat zonder trekken, duwen en trucjes. Als je jouw natuurlijke ritme ontdekt en gaat volgen creëer je een leven en een bedrijf dat 100% aansluit bij wie jij bent.

Vraag jij je wel een af:

  • Welke authentieke marketing strategie(en) past het beste bij mij?
  • Welke fijne klanten passen het beste bij mijn design?
  • Is mijn huidige aanbod wel afgestemd op wat mijn jouw Human Design past? (de opbouw en het verdienmodel)

Dan is de 'Human Design Secrets' cursus voor ondernemers echt iets voor jou!

Je leert op een laagdrempelige manier jouw Human Design goed kennen, om dit vervolgens te gaan vertalen naar je bedrijf. Ook leer je in deze cursus hoe je de beste samenwerkingen aangaat met zowel klanten als bijvoorbeeld een fijn teamlid.