Human Design Business Deep Dive

Zet de fundering van je (online) droombusiness stevig neer voor meer vrijheid, omzet en plezier

Op 21 juni 2022 gaan de deuren weer open.

Wil jij nu echt eens knallen als (online) ondernemer? Meer mensen helpen, meer vrijheid en rust ervaren? Terwijl je de wereld een stukje mooier maakt en meer omzet verdient?

“Pffff, weer niet genoeg omzet gemaakt” denk je terwijl je kijkt naar je bankrekening. Je bent al een tijdje ondernemer, je draait wekelijks best wat uren. Ook heb je wel leuke klanten, maar je dacht op dit punt eigenlijk al wel echte impact te hebben gemaakt. Niet alleen qua omzet, maar ook qua het aantal mensen dat je graag had willen helpen. Door je frustratie lijkt je business op dit moment alleen om cijfers te draaien. De lol is er af!

Je twijfelt aan jezelf en of jouw product wel echt interessant is. Je weet dat succes ook voor jou zou moeten kunnen. Maar hoe? Want je doet al zoveel. Je hebt absoluut geen zin om er nog meer strategieën en werkuren bij te hebben.

Resoneert dit met jou?

Je voelt je overweldigd. Er is zoveel informatie en je weet niet meer wat nu de juiste strategieën zijn voor jouw business. Je hebt het gevoel continue aan te staan en dat geeft veel onrust.

Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten. Je plaatst hier een post en maakt daar een nieuwsbrief. Je gaat hier en daar de interactie aan, maar het kost je meer energie dan dat het je leuke klanten en omzet oplevert.

Je hebt het gevoel dat je maar wat aanrommelt als het gaat om het online verkopen van je product of dienst. Je hebt geen kaas gegeten van online marketing, sales en strategie, waardoor je nu geen idee hebt wat je doet. Je bent goed in je vakgebied, maar je merkt dat dat je niet persé een goede ondernemer maakt.

Je bent volledig de focus kwijt als het gaat om wat voor Jou en Jouw business slim en belangrijk is om te doen. Je bent jezelf wat kwijtgeraakt, doordat je teveel hebt geluisterd naar wat anderen belangrijk vinden in het ondernemen.

Je hebt het gevoel dat je aan het trekken en duwen bent en dat de fijne resultaten uitblijven. Het makkelijk aantrekken van toffe klanten blijft uit.

Je baalt ervan dat je omzet niet groeit en soms zelfs stilstaat. Je voelt je schuldig.

Het is tijd om jouw online droombusiness nu eens echt stevig neer te zetten en te ondernemen vanuit alignment

Vrijheid, plezier en de wereld een stukje mooier maken. Yes, dat is wat je graag wilt. En dan ook nog eens lekker geld verdienen. Elke maand opnieuw.

Ik geloof met heel mijn hart dat iedereen over iets unieks bezit dat de wereld nodig heeft. Jij bent nodig! En ik vermoed dat je diep van binnen voelt dat je iets belangrijks te doen hebt. Maar het komt er nog niet helemaal uit. Als je op een teken van het universum wacht om te gaan shinen


Hier is het: Jouw tijd is Nu!

Ook jij bent weggelegd om groots te zijn, jouw droombusiness te runnen en goed te zijn in het ondernemerschap. Niet meer harder rennen, maar juist slimmer te werken en meer rust en plezier te ervaren.

Maar niemand had je verteld dat het ondernemerschap zelf een vak apart is. Om je droombusiness te runnen en te laten groeien daar zijn skills voor nodig. En dat is vaak waar het mis gaat. Ik zie veel ondernemers maar wat aanrommelen. Dat geeft helemaal niks. Maar de fout die veel ondernemers maken is dat ze er vervolgens niets aan doen en daardoor komen zijzelf en hun business maar niet vooruit. En het plezier gaat er af.

Lieve jij, laat dat jou niet gebeuren! Laat mij jou helpen om de juiste skills te leren. Zodat jij ook die droombusiness vanuit alignment kunt runnen.

Ondernemen op gevoel werkt tot op zekere hoogte. Voor het echt vol kunnen ondernemen vanuit rust, plezier en vertrouwen Ă©n het maken van echte impact is meer nodig. Als de juiste focus, een goede structuur en een mate van consistente acties ontbreken ga je absoluut niet je doelen bereiken. Je hebt een helder en stevig kader nodig om van daaruit te kunnen vliegen en spelen.

Stel je eens voor dat:

Je met veel plezier je business runt.

Je Ă©n onderneemt vanuit alignment Ă©n meer vrijheid hebt Ă©n elke maand meer dan genoeg omzet maakt.

Je veel meer rust en vertrouwen gaat ervaren, omdat alle puzzelstukjes van het ondernemerschap op z’n plaats zijn gevallen.

Jij exact weet wat je moet doen om te groeien met je business.

Jij eindelijk voelt dat je groots impact maakt en die droombusiness hebt gemanifesteerd die jij zo graag wilt.

 

 

Ondernemen vanuit alignment
Vera de Niet
Vera de Niet
Visagiste voor theater & tv

 Saskia wist mij even stil te krijgen en wat verbeterpunten te benoemen voor mijn bedrijf en als persoon. Ik dacht als ze dit al bereikt in 1 gesprek wat kan er dan gebeuren tijdens een heel traject!

Het "Pak je online Podium" traject was ook heel fijn, Saskia zegt precies wat je op dat moment even nodig hebt om te horen en dan niet perse altijd dingen die leuk zijn om te horen (als een tikkeltje eigenwijs persoon 🙂 ), maar die je wel verder brengen in je bedrijf.  Saskia mij weer naar mijn doelen terug te brengen zonder dat ik mijn creativiteit verlies. Dank je wel Saskia voor dit fijne traject en het zorgen voor meer structuur in mijn bedrijf en doelen!

Hoe fijn zou het zijn als:

Jij het spelletje ‘online ondernemen’ snapt en exact weet hoe je het in jouw voordeel kunt inzetten.

De hele fundering van jouw droombusiness eindelijk stevig staat.

Jij jouw ideale klanten aantrekt als een magneet.

Omzet maken voor jou een stuk makkelijker is geworden.

Je vrijheid, rust en vertrouwen ervaart als ondernemer.

Jij weet hoe je door kunt groeien met jouw business met de juiste strategieën.

Jij eindelijk onderneemt vanuit plezier.

Jij je eigen persoonlijke ondernemershandboek hebt waar je steeds weer op terug kunt vallen.

Ik heb nog wat vragen en wil graag een match call

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, onzeker zijn en ‘all over the place’ bent met je acties helpt iemand anders jouw klanten

Stop met twijfelen en ga all-in! Ik weet dat het ondernemen nu stroperig gaat en dat je het plezier enigszins kwijt bent.

Misschien heb je er al eens over nagedacht om maar bij Kruidvat te gaan werken en je prachtige droom op te geven.

Weet je...,deze droom heb je niet voor niks. Het is Echt de bedoeling dat jij die droombusiness gaat runnen. Je bent maar een klein stukje verwijdert van deze droom. Je bent er bijna.

Je hebt lang genoeg gewacht en aangerommeld. Nu is het tijd om je business voor eens en altijd stevig neer te zetten en te groeien als een malle.

Stap in het “Pak je online podium” traject en ga ondernemen vanuit rust en vertrouwen en ga meer omzet maken en leukere klanten helpen.

Dit houdt het Pak Je Online Podium traject praktisch in:

Toegang tot de online academie

Volg in je eigen tempo de video's en opdrachten. Stuur huiswerk in waar je persoonlijke feedback op krijgt. Zo hou je een kort lijntje met mij. Elke week komen er modules vrij en je houdt 6 maanden toegang tot de academie.
Deze modules gaan o.a. over: je ideale klant, je aanbod, je website en je personal branding en groeien op social media.

Stel je vragen

Elke 2 weken kan je deelnemen aan een exclusieve Q&A van 1 uur via Zoom. Hier nemen andere toffe, gelijkgestemde ondernemers die ook dit traject volgen, aan deel. Je kunt hier je eigen vragen stellen en ook leren van de vragen van anderen.

Het traject bestaat uit 4 delen

Ik neem je mee op reis door Mindset & persoonlijke ontwikkeling, het creëren van je business blueprint, het online podium opgaan en wat je kunt doen om je droombusiness een lange termijn succesvolle business te maken.

Stap voor stap en aan de hand neem ik je mee

Samen ontwikkelen we een strategisch aanbod en een sales en marketing plan dat bij jou past en waar jij jouw doelen mee gaat behalen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een website inricht die jou daadwerkelijk leads en klanten gaat opleveren, hoe je snel meer volgers krijgt op social media en ook klanten maakt van je volgers. Je leert hoe je met succes sales gesprekken voert, hoe je jouw omzet plant, hoe je een krachtige content strategie maakt en nog veel meer praktische zaken over hoe je jouw business slim kunt inrichten.

Jouw persoonlijke ondernemershandboek

Het uitgebreide werkboek is zo opgebouwd dat het een persoonlijk ondernemershandboek wordt terwijl je dit traject volgt. Dit handboek wordt jouw business blueprint met informatie waar jij steeds opnieuw weer uit kunt putten. Ook na dit traject. Dit is echt mega waardevol voor het langetermijn runnen van je droombusiness.

Accountability

Omdat ik wil dat je echt dikke resultaten gaat halen uit dit traject ontvang je regelmatig accountability mailtjes om je in de Doe stand te zetten.

Van weten naar echt Doen

Je leert hoe je een succesvolle droombusiness bouwt die helemaal bij jou past. Maar het weten en het daadwerkelijk Doen zijn 2 verschillende dingen. Daarom is er om de week een live Doe-uurtje via Zoom. Het onderwerp varieert. We starten met een korte introductie en gaan samen een uurtje knallen. Ook helpt het deel over Mindset & Persoonlijke ontwikkeling je om jezelf nog veel beter kennen en je leert je niet meer tegen te laten houden door je eigen bullshit.

Samen groeien

Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemde ondernemers waar je mee kunt connecten. 

Ik heb nog wat vragen en wil graag een match call

Na het ‘Pak je online podium’ traject heb jij:

Een krachtige en stevige fundering voor jouw droombusiness. Vanaf hier kan je alleen nog maar sky high gaan.

Helderheid en focus. Jij weet precies wat jij kunt doen om elke maand opnieuw klanten en omzet aan te trekken als een magneet. Er staat een duidelijk en fijn plan dat bij jou past.

Heb jij een prachtig en passend aanbod en is jouw website klaar om leads en klanten binnen te halen.

Zijn jouw online kanalen aan het groeien en klaar om leads en klanten te genereren. Niet op een pusherige manier, maar vanuit verbinding en vanuit uitnodiging.

Weet jij hoe je salespagina’s, posts en andere content maakt waarmee je jouw ideale klant het gevoel geeft gehoord, gezien en begrepen te worden.

Ben jij een badass ondernemer met een nieuwe krachtige mindset. Je laat je niet langer klein houden. En ook niet door angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit vrijheid, overvloed, rust en vertrouwen en vind marketing en sales zelfs leuk!

De investering voor het Pak Je Online Podium traject is € 1497,- exclusief BTW  ( € 1811,37 inclusief BTW).

Liever in 3 termijnen van 500,- exclusief BTW betalen.

Ik heb nog wat vragen en wil graag een match call

Wat anderen zeggen over mij en het Pak je Online Podium traject:

Kimberley van Tol
Kimberley van Tol
Onderwijs specialist

Saskia is een fantastische coach. Ik volg bij haar het "Pak je Online Podium" traject. We werken samen aan een stuk mindset, maar ook aan veel praktische strategieën zoals online zichtbaarheid, het ontwikkelen van een ijzersterke funnel en een duidelijke marketingstrategie.

In twee maanden heb ik al een enorme groei doorgemaakt in mijn business. Saskia is de stok achter mijn deur die mij aanmoedigt en inspireert.

Emmie de Vries
Emmie de Vries
Schrijfster

Saskia heeft mij met haar traject 'Pak je online podium' erg geholpen bij het ontwikkelen van mijn online training en alles daaromheen. Voor mij was dit een hele nieuwe wereld en ik had geen idee waar ik moest beginnen. Met hulp van Saskia, haar kennis, haar tips en haar creativiteit, heb ik een mooie training neergezet die ik elk moment kan draaien. Naast dit alles is Saskia een fijn mens!

Bianca van As
Bianca van As
Intuitief coach

Saskia heeft het unieke talent om in te voelen wat jij nodig hebt om op jouw online podium te stappen. Ze helpt in het praktische stuk en leert je om marketing in te zetten vanuit verbinden.

Maar vooral laat ze je groeien als mens en als ondernemen. In het Pak Je Online Podium programma heb ik zulke grote stappen gezet.

Hierdoor heb ik dingen gedaan die ik vooraf niet voor mogelijk hield en is de wereld nu het podium voor Gegrond Gezond.

Kimberley van Tol
Kimberley van Tol
Onderwijs specialist

Saskia is een fantastische coach. Ik volg bij haar het "Pak je Online Podium" traject. We werken samen aan een stuk mindset, maar ook aan veel praktische strategieën zoals online zichtbaarheid, het ontwikkelen van een ijzersterke funnel en een duidelijke marketingstrategie.

In twee maanden heb ik al een enorme groei doorgemaakt in mijn business. Saskia is de stok achter mijn deur die mij aanmoedigt en inspireert.

Emmie de Vries
Emmie de Vries
Schrijfster

Saskia heeft mij met haar traject 'Pak je online podium' erg geholpen bij het ontwikkelen van mijn online training en alles daaromheen. Voor mij was dit een hele nieuwe wereld en ik had geen idee waar ik moest beginnen. Met hulp van Saskia, haar kennis, haar tips en haar creativiteit, heb ik een mooie training neergezet die ik elk moment kan draaien. Naast dit alles is Saskia een fijn mens!

Bianca van As
Bianca van As
Intuitief coach

Saskia heeft het unieke talent om in te voelen wat jij nodig hebt om op jouw online podium te stappen. Ze helpt in het praktische stuk en leert je om marketing in te zetten vanuit verbinden.

Maar vooral laat ze je groeien als mens en als ondernemen. In het Pak Je Online Podium programma heb ik zulke grote stappen gezet.

Hierdoor heb ik dingen gedaan die ik vooraf niet voor mogelijk hield en is de wereld nu het podium voor Gegrond Gezond.

Groeien met je business

Nog even voorstellen.

Hi, ik ben Saskia van der Krift. Online Business strateeg. Van kleins af aan was ik al geĂŻnteresseerd in het ondernemerschap. Ik zag dat ondernemers heel anders naar de wereld keken en dat fascineerde mij.

Ondertussen werk ik al meer dan 20 jaar met ondernemers en weet ik waar de valkuilen zitten en wat een business daadwerkelijk doet groeien. Daarom combineer ik mindset, manifesteren en strategie met elkaar om mijn klanten te helpen hun droombusiness stevig neer te zetten en te ondernemen vanuit rust, vertrouwen, vrijheid en alignment.

Naast het ondernemen ben ik gek op alles dat met persoonlijke ontwikkeling en het gedrag van de mens te maken heeft. Dat maakte mij klantreis specialist. De afgelopen jaren heb ik ook veel ondernemers geholpen de gaten uit de klantreis te halen zodat hun funnels keer op keer nieuwe leads en klanten gingen genereren.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemende vrouwen met grote dromen te helpen om hun droombusiness stevig neer te zetten en te runnen vanuit rust en vertrouwen zodat zij een consistente stroom aan klanten en omzet aantrekken. Slim gaan ondernemen en Ă©cht impact maken met hun business. Zo maken wij samen de wereld een stukje mooier!