Saskia van der Krift

"To begin, begin"

 

In mei 2016 stond mijn leven ineens op z’n kop en nam ik dè beslissing die mijn leven voorgoed veranderde. Niet wetende dat ik een paar jaar later zelf 2 succesvolle businesses zou runnen.

 

Het was in die periode dat ik mijn missie ontdekte:

Ondernemers helpen om hun droombusiness stevig neer te zetten en te runnen vanuit rust en vertrouwen zodat zij een consistente stroom aan klanten en omzet aantrekken. Slim ondernemen en écht impact maken met hun business zodat we samen de wereld een stukje mooier maken.

"Ik geloof met heel mijn hart dat iedereen over iets unieks bezit dat de wereld nodig heeft.
Jij bent nodig!"

Het begin van een ander leven

Het was mei 2016. De maand waarin ik ontdekte dat ik de ziekte van Lyme had én dat ik besloot om in 2017 nou eens eindelijk naar een event voor persoonlijke ontwikkeling van Tony Robbins te gaan in Londen.

In de maanden die volgden kwam ik bijna mijn huis niet uit. Ik kon het daglicht niet verdragen, amper lopen en had enorm veel pijn in mijn lichaam. Ik nam het besluit dat als ik beter zou worden van de ziekte van lyme, ik mijn mooiste leven zou gaan leven. Inclusief fulltime gaan ondernemen, want daar lag mijn hart.

Over dit soort life changing beslissingen had ik al vaker gelezen in boeken over mindset en persoonlijke ontwikkeling, maar door mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat ik echt wel door de nodige hobbels en blokkades moest heenbreken. En dat ik het besluit steeds opnieuw moest omarmen.

Omdat ik veel aan huis gekluisterd was en ik niet zo goed was in niets doen ben ik online gaan werken. Ik ontdekte dat het online ondernemen heel goed bij mij paste en de vrijheid die het mij gaf geweldig vond.

Al meer dan 20 jaar werk ik samen met ondernemers en was ik zelf parttime ondernemer. Ik weet als geen ander de struggles en zorgen die ondernemers hebben en ook de prachtige drive en mindset om te groeien.

Het ondernemerschap is een vak apart, een prachtig spel dat als je eenmaal weet hoe het werkt, je het steeds opnieuw voor je kan laten werken. Maar er is meer. Succesvol leren ondernemen is geen hogere wiskunde. Maar het ervaren van plezier en voldoening bij runnen van een droombusiness vraagt een diepe connectie met een mooie missie, krachtige focus en consistente actie.

Jarenlang heb ik ondernemers geholpen met hun marketing, heb ik ondernemers gecoacht op mindset en online marketing en business strategieën en het uitkristalliseren van de klantreis van de doelgroep, voordat ik zelf fulltime ging ondernemen.

Ik ging zelf de hoofdrol spelen

 

Naast mijn passie voor het ondernemerschap, fascineert mij het gedrag van de mens en hoe wij als mensen onszelf onwijs kunnen laten groeien door persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Als meisje was ik erg onzeker. Geboren en getogen in Breda, kom ik uit een gezin van 4 kids. Ik ben de oudste en de meest eigen-wijze van het stel. Altijd vol ideeën en altijd op avontuur. Tot ergernis van mijn omgeving en daardoor werd ik druk en bazig genoemd.

Toen ik in 2018 ging ondernemen gaf ik mijzelf de titel VA. Dat voelde veilig: werkzaamheden uitvoeren voor ondernemers. Ik voelde direct dat ik veel meer wilde en dat mijn rol in de wereld er echt wel anders uit moest zien wilde ik mijn missie vol liefde en magic kunnen uitdragen.

Ik moest zelf de hoofdrol gaan spelen en volledig in mijn eigen licht gaan staan.

Dat was mega spannend, maar ik kon niet anders meer dan echt te gaan staan. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en ik ging als een trein. Ook de prachtige persoonlijke ontwikkelingstools die ik had geleerd in de jaren daarvoor gingen als vanzelf voor mij werken. Dit voelde als thuiskomen.

Met behulp van m’n NLP achtergrond ging ik weer ondernemers coachen. Ik kreeg letterlijk de vraag van iemand: “Jij werkt toch al jaren met ondernemers? Kan jij mij niet coachen?”.

En zo stapten al snel meerdere ondernemers in een coachtraject dat ik ter plekke ontwikkelde. Ook heb ik nog een hele poos marketing-werkzaamheden uitgevoerd voor ondernemers tot ik eind 2020 mijn tweede bedrijf, het "Online Marketing Huis" startte. Onder deze naam help ik samen met een team van toppers, ondernemers met grote dromen met hun online marketing.

Over Saskia van der Krift

We leven in een bijzondere tijd!

Het is de tijd van het slim werken en niet meer van het keihard werken. Ik zie het overal om mij heen en heb dit ook voor mijzelf gecreëerd. Het creëren van je droombusiness om je droomleven heen. Leven en werken vanuit alignment.

Veel vrijheid, omdat het online ondernemen het mogelijk maakt. Ik kan werkelijk overal werken waar een internetverbinding is. Delen binnen mijn business zijn geautomatiseerd en werken voor mij. Al vind ik het onwijs belangrijk dat mijn klanten zich gehoord, gezien en begrepen voelen ♥. Ik zorg er daarom voor dat mijn content echt vanuit uitnodiging en verbinding is.

En dit is wat ik mijn klanten ook leer.

“ Als je weet waarom je doet wat je doet, je gefocust bent, elke dag plezier ervaart, je weet welke acties jouw droombusiness doen groeien en deze consistent neemt dan ga je veel meer rust en vertrouwen ervaren. “

Groeien met je business

Enkele weetjes over mij:

Hi, ik ben Saskia van der Krift. Online Business strateeg. Met een liefde voor aardse spiritualiteit: of terwijl persoonlijke ontwikkeling! Eeuwige leerling van Human Design, manieren van Manifesteren, NLP en diepgang in het leven.

Van kleins af aan was ik al geïnteresseerd in het ondernemerschap. Ik zag dat ondernemers heel anders naar de wereld keken en dat fascineerde mij.

Ondertussen werk ik al meer dan 20 jaar met ondernemers en weet ik waar de valkuilen zitten en wat een business daadwerkelijk doet groeien. Daarom combineer ik mindset, human design, manifesteren en strategie met elkaar om mijn klanten te helpen hun droombusiness stevig neer te zetten en te ondernemen vanuit rust, vertrouwen, vrijheid en alignment.

Naast het ondernemen ben ik gek op alles dat met persoonlijke ontwikkeling en het gedrag van de mens te maken heeft. Dat maakte mij Klantreis Specialist. De afgelopen jaren heb ik ook veel ondernemers geholpen de gaten uit de klantreis te halen, zodat hun funnels keer op keer nieuwe leads en klanten gingen genereren.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemende vrouwen met grote dromen te helpen om hun droombusiness stevig neer te zetten. En te runnen vanuit rust en vertrouwen, zodat zij een consistente stroom aan klanten en omzet aantrekken. Slim gaan ondernemen en écht impact maken met hun business. Zo maken wij samen de wereld een stukje mooier!

En nu is het jouw beurt!

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van als ondernemer? Waar loop je tegen aan om je droombusiness neer te zetten? Wat houdt jou nu tegen?

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Met alle liefde denk ik met je mee!

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op je bericht.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.