Ik was meteen verkocht...

 

Zo’n 10 jaar geleden ging een mede NLP-cursist zich verdiepen in Human Design. Zij vroeg of zij mijn design voor mij mocht uitwerken. Ik was erg benieuwd en stemde toe. De uitkomst verraste en raakte mij diep in m’n ziel. Zó veel (h)erkenning vond ik in mijn unieke blauwdruk.

 

Hi! Ik ben Saskia van der Krift en ik ben een manifestor

 

Het kennen van mijn human design blauwdruk gaf mij toestemming om mijzelf te zijn. Ik snapte nu eindelijk waarom ik was wie ik was en deed wat ik deed.

 

Saskia van der Krift

"Ik geloof met heel mijn hart dat iedereen over iets unieks bezit dat de wereld nodig heeft. Human Design laat dat zien!
Jij bent nodig!"

Het begin van een ander leven

Ik was een enorme people pleaser en deed altijd mijn best om mij overal aan te passen om maar goed genoeg te zijn. Het kennen van mijn human design gaf mij per direct toestemming om daarmee te stoppen.

En zo begon het avontuur om de beste versie van mijzelf te ontdekken en te omarmen en het leven te gaan creëren waar ik van droomde. Vol vrijheid, diepgang en plezier. Een leven op mijn voorwaarden. Waar later ook mijn business onderdeel van uit ging maken.

Ik moet je eerlijk bekennen dat dit nog best een zoektocht is geweest met flink vallen en opstaan. Ik trapte nog regelmatig in oude patronen. Dat zal vast nog wel eens vaker voor gaan komen. Het leven is immers een bijzonder avontuur, waar we altijd blijven leren.

Maar vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in human design. Eerst in mijn eigen design, daarna in het design van familie en vrienden en natuurlijk ook in human design in het algemeen.

Op een gegeven moment ben ik het ook gaan toepassen voor de klanten die mijn 1 op 1 traject volgden. Het was fantastisch wat we daar voor mijn klanten uit konden halen. Ook voor hen gaf het een hoop (h)erkenning en een dikke toestemming om hun bedrijven zo in te richten zoals het helemaal bij hun paste.

Het was magisch hoe zij sky high gingen met hun bedrijf door hun unieke human design als leidraad te volgen!

 

 

“ Human Design is de schatkaart van je ziel “

Groeien met je business

Een nieuwe missie was geboren

Eind 2020 deelde ik iets over Human design in mijn stories op Instagram. Ik vertelde in mijn stories dat ik de strategie en autoriteit, maar ook de eigenschappen van een manifestor, als leidraad gebruikte om mijn bedrijven in te richten zoals dat het beste bij mij past.

Een aantal van mijn 1 op 1 klanten van een business groeitraject dat ik aanbood, gaven aan ook nieuwsgierig te zijn en met hen heb ik een human design sessie gedaan. Het bijzondere was dat wanneer ik andere mensen over hun design vertelde dat er een soort van intuïtief weten in mij naar boven kwam.

Ik ben gek op spiritualiteit, maar sta ook met beide benen op de grond. Dus zo’n nieuw ontdekte gave vond ik best ongemakkelijk. En toch inspireerde dit mij om human design in te zetten als leidraad van mijn traject om vrouwelijke ondernemers te helpen hun droombusiness te helpen creëren.

Nadat één van mijn 1 op 1 klanten aan het einde van een traject in tranen uitbarstte en vertelde dat het haar zoveel vrijheid, rust en veel meer omzet had opgeleverd nadat ze haar bedrijf samen met mij had ingericht vanuit haar projector human design, besloot ik losse “Ondernemen vanuit je Human Design”-sessies aan te bieden.

Door deze sessies ontstond een nieuwe diepe missie, omdat ik een kijkje mocht nemen in de ziel van deze lieverds. Het maakt(e) mij onwijs nederig en vol liefde.

“ Vrijheid, rust, flow en meer klanten en omzet"

Mijn visie

Ik geloof oprecht dat iedereen hier op aarde bedoelt is om mooie dingen neer te zetten.

Door human design heb ik ondernemers zien opbloeien en vol in hun power zien gaan staan. Met geweldige resultaten.

 

Bam! Ineens!

Diepe verlangens werden ineens werkelijkheid, omdat het letterlijk in hun human design blueprint was af te lezen wat ze hier te doen hebben op aarde. Dat gaf hen toestemming om eindelijk boven dat maaiveld uit te durven steken. Op hun eigen manier.

Ben jij ook zo klaar met dat kleinhouden en met dat inhouden van wat je eigenlijk wilt zeggen en doen?

Dat snap ik!

En weet je, lieve jij, je hebt die dromen en die verlangens niet voor niets. Het is de bedoeling dat je daar wat mee gaat doen.

Yes, dat kan inderdaad rete-spannend zijn. Maar ik wil je daar dolgraag mee helpen.

Ik neem je aan de hand mee op het pad naar jezelf. Daar waar jij de beste versie van jezelf naar buiten laat komen, je mooiste leven gaat leven en die badass bussiness neerzet die helemaal mag inrichten zoals jij dat wilt. Jij creëert zo de business die jouw mooiste leven ondersteunt.

Spiritualiteit + strategie = sky high gaan!

 

 

 

Niet meer aanrommelen en keihard werken, trekken en duwen. Maar vanuit rust, vertrouwen en flow jouw mooiste leven leven en je droombusiness neerzetten. Vanuit alignment.

En nu is het jouw beurt!

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van als ondernemer? Waar loop je tegen aan om je droombusiness neer te zetten? Waar houdt je jezelf nog klein?

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Met alle liefde denk ik met je mee!

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op je bericht.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.