Groeien met je business

Human Design Secrets voor ondernemers

Ben je klaar met dat aanrommelen en verlang je naar écht impact maken op je doelgroep, het aantrekken van de leukste klanten en lekker geld verdienen?

Volg dan de 'Human Design Secrets voor Ondernemers' cursus!

In 3 uitgebreide modules leer je hoe jij vanuit alignment authentieke marketing kunt doen en je business succesvol runt vanuit je unieke Human Design.

  • Welke authentieke marketing strategie past bij jou?
  • Welke toffe klant past het beste bij jouw design?
  • Is jouw huidige aanbod wel afgestemd op wat bij jouw Human Design past?

Je ontdekt het door deze cursus.

Wat als marketing en ondernemen veel moeitelozer zou zijn?

Dit is vast heel herkenbaar voor je:

Je hebt een prachtig aanbod en je bent goed in wat je doet, maar je worstelt ontzettend met het aantrekken van de juiste klanten

Je kent de spelregels van marketing, maar toch voelt het niet authentiek voor jou. Ook word je moedeloos van al die strategieën die je moet inzetten

Je weet dat je mensen onwijs goed kunt helpen met jouw aanbod, maar het lukt je maar niet om het op een fijne manier over te brengen op je doelgroep

Je wilt de connectie aangaan met je ideale klanten op social media en echt impact maken, maar wat je ook doet het voelt nog niet echt kloppend

Human Design vind je fantastisch, maar hoe verder jij je verdiept in je Human design hoe meer jij het gevoel hebt dat je overweldigd raakt

Jij wilt duidelijke, concrete en praktische stappen om Human Design in te gaan zetten, zodat het meer moeiteloos gaat in je leven en in jouw business 

"Ik kreeg het aanbod voor een samenwerking en wilde meteen Ja zeggen. Maar ik bedacht mij snel dat ik een emotionele innerlijke autoriteit heb en het handig is voor mij om er een nachtje over te slapen. Toen voelde ik dat het eigenlijk een Nee was"

~Nicole

Ondernemen vanuit alignment

Hi! Ik ben Saskia

Coach & business activator.

10 jaar geleden kwam Human Design op mijn pad doordat een mede NLP-cursiste vroeg of ze mijn design mocht uitwerken. Ik was direct enthousiast omdat ik zoveel (h)erkenning voelde. Een rits van puzzelstukjes vielen in elkaar voor mij.

Ik bleek een Manifestor te zijn.

De jaren die daarop volgde ben ik Human Design gaan toepassen in mijn leven en ook in het ouderschap. Dit gaf mij, en ook mijn dochter, een enorme vrijheid om mijzelf te zijn. En daar ontstonden prachtige dingen uit zoals mijn business.

Sinds 3 jaar leer ik het ook mijn klanten. Eerst mijn 1 op 1 klanten uit m'n traject en later ging ik losse Human Design sessies voor ondernemers aanbieden.

De magie die daaruit ontstond was fantastisch. Deze ondernemers gingen ook hun business veel meer inrichten zoals zij het wilden. Buiten de norm. Zij zagen hun omzet stijgen, trokken de leukste klanten aan met gemak en creëerden een succesvolle business met meer vrij tijd vanuit plezier en flow.

Eind 2022 stopte ik mijn tweede bedrijf, een Online Marketing Bureau, om mij volledig te richten op Human Design en het Ondernemerschap.

 

 De geheimen uit jouw Human Design zorgen voor succes in jouw bedrijf

Meer succes in je leven en je business dankzij Human Design!

In de Human Design Secrets voor Ondernemers cursus neem ik je stap voor stap mee door jouw Human Design. Je ontdekt hoe je jouw Human Design zo goed mogelijk kunt inzetten in je leven en je business. Zodat je vanuit alignment echt impact gaat maken.

Je krijgt toegang tot 3 uitgebreide modules met 20+ lessen, waarin je jouw Human Design ontrafelt en het leert toepassen op je business.

Ondernemen vanuit Human Design
Human Design Secrets social proof

Onderneem vanuit alignment door te doen wat bij je past

Dit houdt de 'Human Design Secrets voor Ondernemers' cursus praktisch in:

3 modules en 20+ lessen

Deze cursus is zowel voor ondernemers die nieuw zijn met Human Design, als voor ondernemers die al best wat weten over hun Human Design.

In deze cursus gaan we alles over Human Design en Ondernemen eerst ontleden om het vervolgens stap voor stap (in de juiste volgorde) aan elkaar te knopen.

Dit ga je doen om een hele fijne en praktische manier, zodat jouw Human Design echt voor jou gaat werken.

Module 1: Secrets uit jouw Human Design

Stap voor stap word je aan de hand meegenomen jouw design. Zo ontstaat er een fijne routekaart, zodat je jouw Human Design ook daadwerkelijk kan implementeren in je leven en business.

Module 2: Business Secrets per Human Design type

In deze module leer je hoe marketing werkt voor jouw Human Design energietype, en hoe jij klanten gaat aantrekken als een magneet. Ook leer je hoe jij je business het beste kunt vormgeven om er een succes van te maken, door makkelijker en moeitelozer je business te gaan runnen.

Module 3: Meer Human Design Secrets

Hier gaan we dieper in op het implementeren van je Human Design in de buitenwereld. In de eerste twee modules wordt aandacht besteed aan je persoonlijke leven en je bedrijf en in deze module gaan we een stap verder. Je leert onder andere hoe je effectieve relaties aangaat en onderhoudt door middel van Human Design. En welke Human Design-types heel goed kunnen samenwerken.

Human Design Secrets cursus inhoud

BONUS:

Niet alleen krijg je bij deze cursus toegang tot 3 modules, waarin je leert hoe je jouw business vanuit jouw Human Design kunt runnen.

Je ontvangt ook nog een aantal hele toffe bonussen, zodat je jouw Human Design echt gaat ownen!

Human Design dagboek (digitaal) om het implementeren van jouw human design in je leven en business te volgen t.w.v. €19,95

Een krachtige Human Design meditatie om vanuit je hoofd te zakken naar je lijf t.w.v. €17,50

Lifechanging EFT oefeningen, met uitleg, om je Moneymindset blokkades te doorbreken t.w.v. €47,-

Een heerlijke aardende meditatie voor ontspanning t.w.v. €15,-

"Mijn Human Design voelde als thuiskomen in een warm bad. Er zijn poorten opengezet waardoor ik ineens talloze mogelijkheden zie. Voorheen voelde ik dat ze er waren maar ik kon er niet bij. Wist niet hoe ik het gevoel kon vertalen naar actie."

~Bianca

Waardevolle cursus
Ontwerp zonder titel (28)
Ontwerp zonder titel (29)

Veel gestelde vragen