Human Design Business Deep Dive

Human Design Business Deep Dive programma

Creëer jouw droombusiness vanuit jouw unieke design (start 6 juni 2023)

Creëer in 4 maanden een fantastische business die helemaal bij jou past. Volledig afgestemd op jou en jouw Human Design. Wat is je purpose? Hoe vertaal je dat naar je bedrijf?

Welke klanten passen bij jou, zodat ze naar je toe komen in plaats van dat je moet leuren. Een aanbod waar je hart van in vuur en vlam staat. Passende authentieke marketing en verkopen in verbinding. Dat is ondernemen volgens jouw Human Design.

Je bent die startfase nu wel voorbij en klaar voor een nieuwe stap.

Het is tijd om meer en moeiteloos impact en omzet te maken door het inzetten van jouw Human Design. Het is tijd om vanuit een diepe zielsverbinding te leven en te ondernemen.

'Toe aan een next level'

Je bent al een tijdje ondernemer. Het gaat best aardig. Je hebt wat klanten, maakt wat omzet, mensen snappen wat je doet. Maar je mist iets…

Toen je begon met ondernemen had je een grote droom. Je wilde vanuit je hart gaan ondernemen, mensen helpen en meer vrijheid ervaren. Je had er geen idee van dat het ondernemerschap een vak apart was. 

Ondertussen weet je het e.e.a. van marketing en sales, maar dit levert je nog niet de resultaten die je graag zou willen. Eigenlijk wil je graag meer omzet maken en verlang je ernaar dat het ondernemen en het maken van klanten meer moeiteloos zou gaan.

Want wat als je het op jouw manier wilt doen en alles stort als een kaartenhuis in elkaar? Je wilt het al langer anders doen. Niet standaard, maar werkt dit wel? Je intuïtie zegt JA. Je hoofd tettert NEE.

Maar dat hoofd zorgt ervoor dat je vooral bezig bent met allerlei moetjes. Je bent de diepe verbinding met je bedrijf kwijt. En dit maakt je verdrietig.

Stiekem hoop je dat je bedrijf ineens sky high gaat en dat je lekker gaat verdienen, dat je veel meer plezier gaat ervaren en een zielsverbinding gaat voelen met je bedrijf. Je wilt impact maken.Maar tot nu toe ben je vooral bezig met allerlei andere zaken die je eigenlijk helemaal niet leuk vind omdat ze niet bij je passen.

Dit kan helemaal anders.

Wat als er een manier is, een soort uniek recept, dat jou kan helpen om wel die diepgang te voelen en die impact te maken die je zo graag wilt.

Dit unieke recept heet: Human design in je business.

Ondernemen vanuit Human Design

Jouw business in Alignment

In het Human Design Business Deep Dive Programma ontdek je de geheimen van jouw unieke human design én maak je de vertaalslag naar je bedrijf.

Jouw droombedrijf.

Je vindt het plezier in het ondernemen terug. Ik help je om vanuit rust, flow en vertrouwen een succesvolle business te creëren. 

Speciaal voor coaches, trainers en (spirituele) ondernemers.

Manifest the life & business you're (Human) Designed to have

Time to shine!

Na het volgen van de Human Design Business Deep Dive Programma:

Weet je precies wat jouw Human Design is en hoe je dit in kunt zetten om je leven te verrijken

Weet jij hoe je jouw Human Design kunt vertalen naar je bedrijf

Weet jij hoe je passende authentieke marketing kunt doen

Welke klant het beste past bij jouw design

Is jouw aanbod afgestemd op je design

Zit er een heerlijk flow in de klantreis op je website

Weet jij hoe je impactvolle content creëert

Voel jij hoe je kunt verkopen vanuit alignment

Weet jij hoe je bedrijf op lange termijn succesvol blijft

Dit houdt het Human Design Business Programma in:

3 Fases, 13 modules, 45+ lessen en veel bonussen

Het programma duurt in totaal 4 maanden en is ingedeeld in 3 fases: Jouw Human Design Life Blueprint, Jouw Human Design Business Blueprint ontwikkelen en een Verdiepende fase

Elke 2 of 3 weken is er een live Q&A via Zoom. Je kunt van te voren je vragen insturen en die beantwoord ik dan tijdens deze Q&A.

Het programma is volledig online. In de online academy vol fijne video’s en verdiepende opdrachten, ga je op ontdekkingsreis in jezelf en in je bedrijf vanuit jouw Human Design. Elke week komt er een module vrij waar je mee kunt werken

Er zijn momenten in het programma waar je werk mag insturen. Daar geef ik je feedback op. Denk bijvoorbeeld aan de salestekst voor je aanbodpagina, de opbouw van je aanbod, feedback over je content en ik werk je Human Design Purpose voor je uit. Omdat ik jouw Human Design ook ken als je deelneemt aan dit programma, kan ik je goed helpen om Human Design aan te laten sluiten op alle gebieden van je bedrijf

We hebben een levendige besloten community waar je tussendoor ook korte vragen kunt stellen, iets kunt delen met de andere leden en waar we successen samen vieren

En… elke week deel ik een gave verrassing met je. Dit kan van een leuk Human Design weetje tot een inspirerende masterclass zijn. Het is dus een verrassing 😉

Duur en investering
Het Human Design Deep Dive Programma duurt 4 maanden en start op dinsdag 6 juni 2023. Elke maand start er een nieuwe ronde. Het hele programma is online.

De investering bedraagt: Pilotprijs 1797,-  slechts 997,- exclusief BTW. Je mag het ook in 2 termijnen van 500,- betalen.

Ik voel een Ja, maar ik wil eerst even kennismaken. 😄

BONUSSEN:

Module: Conditionering doorbreken

Masterclass: Leven en Ondernemen op het ritme van de natuur

Masterclass: Schaduwkanten en Human Design

Verschillende Human Design meditaties

De Human Design van je bedrijf

Wekelijkse leuke verassingen in de community ♥

Human Design Secrets social proof

"Mijn Human Design voelde als thuiskomen in een warm bad. Er zijn poorten opengezet waardoor ik ineens talloze mogelijkheden zie. Voorheen voelde ik dat ze er waren maar ik kon er niet bij. Wist niet hoe ik het gevoel kon vertalen naar actie."

~Bianca

Nog even voorstellen

 

Ik ben Saskia van der Krift, een emotionele manifestor met een 2/4 profiel. Toen ik 9 jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met Human Design, voelde het als thuiskomen. Sindsdien heb ik mijn leven en bedrijf volledig geïntegreerd met Human Design en heb ik als ondernemerscoach vele klanten geholpen om vanuit hun unieke design te ondernemen en hun droombedrijf te creëren.

Daarom ben ik onwijs enthousiast over het Human Design Business Deep Dive Programma! In slechts 4 maanden leer je hoe je jouw unieke design kunt gebruiken om een fantastische business te creëren die volledig bij jou past. Je leert hoe je de juiste klanten aantrekt, een aanbod maakt waar je hart van in vuur en vlam staat, authentieke marketing doet en hoe verkopen in verbinding voor jou werkt.

Als jij klaar bent om te leven en te ondernemen vanuit jouw diepe zielsverbinding, en meer impact en omzet te maken met behulp van jouw unieke Human Design, dan is dit programma iets voor jou! Laten we samen op avontuur gaan en jouw droombedrijf creëren!

Ondernemen vanuit alignment

 Je dromen en verlangens heb je niet voor niks. You are meant to shine ♥

En nu...

Je hebt deze pagina tot hier toe gelezen. Dat betekent dat jij een Ja voelt. Ik snap dat het spannend kan zijn.

Maar hoe lang wil je nog wachten?
Hoe lang wil je nog alle losse flodder informatie over je Human Design online gaan opzoeken en lezen?

Het is nu echt tijd om jouw Human Design echt goed te kennen. In een krachtige volgorde waar je niet overweldigd door raakt. En stappen te zetten om die geweldige business neer te zetten.

Het is tijd nu echt tijd om meer en moeiteloos impact te maken. Meer omzet te gaan verdienen en te werken met de allerleukste klanten door het inzetten van jouw Human Design. 

Het is tijd om vanuit een diepe zielsverbinding te leven en te ondernemen. Laat mij je helpen!

Ik voel een Ja, maar ik wil eerst even kennismaken. 😄

"You Are One Decision Away from a Completely Different Life"

Mel Robbins

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Dit Human Design Business Deep Dive programma is geschikt voor coaches, therapeuten, trainers, teaches, alle (spirituele) ondernemers die vanuit hun Human Design willen leven en ondernemen.

Ik weet al best wat over mijn Human Design. Hoe is dit programma anders?

In dit programma zit een hele fijne opbouw die je helpt om echt vanuit je Human Design te leven en ondernemen. En ik weet zeker dat je dingen ga leren die je nog niet weet. ;). Daarnaast gaat door dit programma HD echt voor je leven. Geen losse flodders meer van Human Design online zoeken. Dit programma verbind alles in de juiste volgorde aan elkaar.

Kan ik eerst kennis met je maken?

Jazeker! Je kunt een match call met mij inplannen via de knop. 

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit programma is niet voor ondernemers die alleen maar koude informatie willen over Human Design en het niet willen inzetten voor hun leven en bedrijf. Maar ik denk dat jij impact wilt maken, anders was je niet op deze pagina. 😉 . Dus dit programma is fantastisch voor jou!

Hoe lang duurt het programma?

Het Human Design Business Deep Dive programma duurt 4 maanden

Hoe lang heb ik toegang tot het lesmateriaal?

Het programma duurt 4 maanden, maar je hebt 6 maanden toegang tot het lesmateriaal. De 6 maanden gaan in vanaf de datum dat je bent gestart.

Kan ik de Q&A's teruglijken?

Jazeker! En je kunt zelfs een vraag insturen als je niet bij de Q&A aanwezig kunt zijn.

Zitten er 1 op 1 sessie bij?

Er zitten geen 1 op 1 sessies in dit programma. 

Kan ik in termijnen betalen?

Tuurlijk! Je mag bij mij altijd in termijnen betalen.

Is dit programma aftrekbaar?

Yes! Het is een programma dat jouw bedrijf helpt groeien. Dit is aftrekbaar bij de Belastingdienst.