Groeien met je business

De geheimen uit jouw Human Design zorgen voor succes

In de Human Design Secrets voor ondernemers cursus neem ik je aan de hand mee door de ondernemers geheimen van jouw human design, zodat je vanuit alignment echt impact gaat maken.

Je krijgt toegang tot 3 uitgebreide modules met 20+ lessen, waarin je jouw Human Design ontrafelt en het leert toepassen op je business.

Wat als marketing en ondernemen veel moeitelozer zou zijn?

Dit is vast heel herkenbaar voor je:

Je hebt een prachtig aanbod en je bent goed in wat je doet, maar je worstelt ontzettend met het aantrekken van de juiste klanten

Marketing vind je moeilijk en gedoe en voelt niet authentiek voor jou. Ook word je moedeloos van al die strategieƫn die je moet inzetten

Je weet dat je mensen onwijs goed kunt helpen met jouw aanbod, maar het lukt je maar niet om het op een fijne manier over te brengen op je doelgroep

Je wilt de connectie aangaan met je ideale klanten op social media en echt impact maken, maar dat lukt je nog niet echt

Human Design vind je fantastisch, maar je hebt geen idee hoe je jouw design het beste kunt lezen zonder overweldigd te raken

Jij wilt duidelijke, concrete en praktische stappen om human design in te gaan zetten in je leven en voor jouw business

"Ik kreeg het aanbod voor een samenwerking en wilde meteen Ja zeggen. Maar ik bedacht mij snel dat ik een emotionele innerlijke autoriteit heb en het handig is voor mij om er een nachtje over te slapen. Toen voelde ik dat het eigenlijk een Nee was"

~Nicole

Ondernemen vanuit alignment

Hi! Ik ben Saskia

Coach & business activator.

8 jaar geleden kwam human design op mijn pad doordat een mede NLP-cursiste vroeg of ze mijn design mocht uitwerken. Ik was direct enthousiast omdat ik zoveel (h)erkenning voelde. Een rits van puzzelstukjes vielen in elkaar voor mij.

Ik bleek een manifestor te zijn.

De jaren die daarop volgde ben ik human design gaan toepassen in mijn leven en ook in het ouderschap. Dit gaf mij, en ook mijn dochter, een enorme vrijheid om mijzelf te zijn. En daar ontstonden prachtige dingen uit zoals mijn business.

Sinds 2 jaar leer ik het ook mijn klanten. Eerst mijn 1 op 1 klanten uit m'n traject en later ging ik losse human design sessies voor ondernemers aanbieden.

De magie die daaruit ontstond was fantastisch. Deze ondernemers gingen ook hun business veel meer inrichten zoals zij het wilden. Buiten de norm. Zij zagen hun omzet stijgen, trokken de leukste klanten aan met gemak en creĆ«erden een succesvolle business met meer vrij tijd vanuit plezier en flow. ā™„

 

Human Design Secrets voor ondernemers

Ben je klaar met dat aanrommelen en verlang je naar Ć©cht impact maken op je doelgroep, het aantrekken van de leukste klanten en lekker geld verdienen?

Doe dan mee!

In 3 uitgebreide modules leer je hoe jij vanuit alignment authentieke marketing kunt doen en je business succesvol runt vanuit je unieke Human Design.

  • Welke authentieke marketing strategie past bij jou?
  • Welke toffe klant past het beste bij jouw design?
  • Is jouw huidige aanbod wel afgestemd op wat bij jouw Human Design past?

Je ontdekt het door deze cursus.

Ondernemen vanuit Human Design
Human Design Secrets social proof

Onderneem vanuit alignment door te doen wat bij je past

Dit houdt de 'Human Design Secrets voor Ondernemers' cursus praktisch in:

3 modules en 20+ lessen

Module 1: Secrets uit jouw Human Design

Stap voor stap word je aan de hand meegenomen jouw design. Zo ontstaat er een fijne routekaart, zodat je jouw human design ook daadwerkelijk kan implementeren in je leven en business.

Module 2: Business Secrets per Human Design type

In deze module leer je hoe marketing werkt voor jouw energietype en hoe jij klanten gaat aantrekken als een magneet. Ook leer je hoe jij je business het beste kunt vormgeven om er een succes van te maken.

Module 3: Meer Human Design Secrets

Hier gaan we dieper in op het implementeren van je human design in de buitenwereld. Ook leer je hoe je effectieve relaties aangaat en onderhoud door middel van human design. En welke human design types heel goed kunnen samenwerken.

BONUS:

Schrijf je je nu in, dan krijg je er deze bonussen bij. Zo ga je jouw human design echt ownen!

Human Design dagboek (digitaal) om het implementeren van jouw human design in je leven en business te volgen

Een krachtige human design meditatie om vanuit je hoofd te zakken naar je lijf

"Mijn Human Design voelde als thuiskomen in een warm bad. Er zijn poorten opengezet waardoor ik ineens talloze mogelijkheden zie. Voorheen voelde ik dat ze er waren maar ik kon er niet bij. Wist niet hoe ik het gevoel kon vertalen naar actie."

~Bianca

Ontwerp zonder titel (28)
Ontwerp zonder titel (29)